TIPOGRAFIA HONTERUS S.R.L.

Email: helmut.mathes@honterus.ro

Website: www.honterus.ro

1. Prezentare

Tipografia Honterus, înfiinţată în 1991, are ca obiect de activitate producţia tipografică.

Suntem întotdeauna la dispoziţia clientului şi abordam fiecare comandă cu seriozitate şi responsabilitate. Gama noastră de servicii tipografice este optim structurată pentru a face faţă celor mai diverse solicitări. Oferim servicii de design, prepress, tipar, legătorie şi editare, acoperind astfel intregul spectru de producţie. Tiparul este susţinut pe echipamentele Heidelberg şi Man-Roland iar legătoria completează fluxul tehnologic cu facilităţi extinse de finisare.

În anul 2003 am infiinţat editura Honterus pentru editare de carte în limbile germană sau română – preponderent literatură si istorie, dar şi albume de artă sau filosofie care stau la baza trudei noastre.

Clientul nostru şi termenul acestuia sunt întotdeauna prioritare pentru noi.

2. Produse si servicii

Produse: materiale publicitare, reviste, cataloage, mape, pliante, volante, broşuri, cărti, caiete, cataloage, albume, afişe, ziare, etichete, bloc notes, calendare, flyer, coli cu antet etc.

Servicii: design, tehnoredactare, editare, realizare layout, broşare, înfoliere, celofanare, lăcuire, ambalare in folie contractabila etc.