Vreti sa fiti informat? Nimic mai simplu: abonati-va la newsletterul nostru!
 
 
 
 
aboneaza-te


INFOPRESS GROUP S.A.


Boni Dalma


Adresa: 535600 Odorheiu Secuiesc, Pta Gutenberg nr.1

Judet: Harghita

Telefon: 0266-218064,218291

Fax: 0266-218064,218291

Mobil: 0751-242097

Email: office@infopressgroup.ro

Website: www.infopressgroup.com


Scurta descriere:

 

Infopress Group este cea mai mare tipografie din România şi lider regional pe piaţa de tipar. Punem la dispoziţia clienţilor soluţii perfecţionate pentru tiparul publicaţiilor, în tiraje medii sau mari. Ne poziţionăm ca o tipografie full-service şi oferim servicii de calitate excepţională.

 

Tipărim materiale publicitare în cantităţi mari (cataloage, broşuri, fluturaşi şi postere). Portofoliul nostru cuprinde deasemenea titlurile celor mai cunoscute reviste color, aparţinând unor editori de top din România, Ungaria sau multinaţionali.

 

Lucrările peste 20.000 de exemplare le tipărim pe una dintre cele 7 maşini rotative iar lucrările în tiraje mai mici pe una dintre cele 2 maşini offset plane.

 

Unităţile pentru înfoliere, inserare şi adresare oferă facilităţi suplimentare pentru clienti. În plus, deţinem tehnologia şi personalul bine pregătit pentru a oferi clienţilor toate felurile de finisare necesare: lăcuire UV, spiralare, biguire, stanţare, laminare şi personalizare.

 

Sunt puţine companii în Europa care au investit atât de mult în utilaje cum a făcut IPG recent şi ca o consecinţă putem să oferim cea mai bună calitate clienţilor deoarece dispunem de utilaje de producţie foarte eficiente.

 

Succesul nostru se bazează pe un parteneriat puternic şi de încredere în clienţii nostri.

 

Vizitaţi www.infopressgroup.com pentru informaţii suplimentare.

 


Membri Fondatori


Membri Asociati


Prima PaginăDespre NoiATT in presaEvenimentePrezentariInPEQ print forumContact
© Copyright 2014 Asociatia Tipografilor Transilvania. Toate drepturile rezervate.