DISZ TIPO S.R.L.

Fax: 0268-273145 / 273698

Email: david@disztipo.ro

Website: www.disztipo.ro

Disz Tipo SRL este un furnizor de ambalaje și tiparituri din materiale 100% reciclabile. Cu un colectiv tânăr dar cu o experiență în domeniul tiparului ce datează încă din anul 1992, iar în cel al ambalajelor din anul 1998, Disz Tipo SRL nu este doar un furnizor de ambalaje, ci oferă partenerilor săi de pe piața internă și internațională soluții de ambalare în concordanță cu cerințele fiecărui client.

Cu un colectiv tânăr, al cărui membrii, în decursul anilor, au devenit adevărați profesioniști, societatea noastră vă oferă soluții pentru a realiza proiectele dumneavoastră în domeniul tiparului precum și soluții pentru ambalarea produselor dumneavoastră prin îmbinarea metodelor clasice (realizarea de cutii din carton) cu tehnici moderne de ambalare practicate în U.E. ( colțare de carton, europaleți de carton).

Am început în 1992 cu o mașină Heidelberg Kord prin înființarea unei mici tipografii generale. în 1998 se înființează secția de ambalaje din carton, având ca obiectiv principal proiectarea și execuția unei game largi de cutii din carton.

în 2001 are loc implementarea și certificarea Sistemului de Management al Calității ISO 9001, iar în 2006 se realizeaza implementarea si certificarea Sistemului de Management al Mediului si Sanatatii si Securitatii Ocupationale, în concordanță cu cerințele standardului ISO 14001:2004 si OHSAS 18001.

Achiziționarea de utilaje noi în 2004 au sporit considerabil calitatea și productivitatea în secția de ambalaje din carton

Disz Tipo, având o echipă dinamică și profesionistă, și-a propus satisfacerea cerințelor și exigențelor pieței interne și internaționale.

Alături de produsele sale, caracterizate printr-o calitate impecabilă, concepție grafică inedită și grija pentru protecția mediului înconjurător, S.C. Disz Tipo S.R.L. Săcele oferă partenerilor săi și un pachet complet de servicii, cuprinzând consultanță și proiectare în domeniul ambalajelor și produselor tipografice, precum și o deservire rapidă și flexibilă.

Pentru a veni în întâmpinarea necesitaților clienților, Disz Tipo oferă, pe lângă pachetul clasic de servicii și servicii de consultanța, proiectare și design în domeniul ambalajelor și produselor tipografice, astfel încât ambalajul realizat de noi să poată pune în valoare produsele dumneavoastră.