QUAL MEDIA GROUP S.R.L.

Fax: 0264-450006; 0264-591672

Email: office@qualmedia.ro

Website: www.qualmedia.ro

Noi facem cărţi de vizită.

Şi din acelea mici - pe care le-mparţi pe la întâlniri, şi din acelea mari - cu care câştigi bani, cotă de piaţă şi capital de imagine.

Din cele mici am făcut cam un milion până acum. Ele pot fi găsite în rolodexurile oamenilor de afaceri. Din cele mari am făcut numai 250 (douăsutecincizeci). Le găseşti în mintea consumatorilor.

Suntem 50 de oameni. Ne pricepem la publicitate, facem asta din 2001. Birourile noastre sunt în Cluj, Braşov şi Bucureşti, dar avem clienţi permanenţi în toată Europa.

Deținem una dintre cele mai performante linii de producție tipografică offset – Heidelberg Speedmaster. Întreg procesul tehnologic este supervizat de personal german. După instalarea acestei mașini de ultimă generație, capacitatea de producție a crescut impresionant: peste 40.000 de coli pe oră. În 24 de ore, putem produce 10.000 de cataloage de cea mai bună calitate și/sau 300.000 de postere și/sau 2.880.000 de flyere.