DACRIS PROD S.R.L.

Fax: 0241-613682; 0241-511590

Email: claudiu.fati@constanta.dacris.net

Website: www.dacris.net

Dacris Prod si-a inceput activitatea in 1994, in Constanta, avand ca obiect principal de activitate productia de materiale tiparite. La 20 de ani de la infiintare avem o cifra de afaceri de peste 11 milioane lei si 100 angajati.

Dar, dincolo de cifre, am crescut odata cu clienții noștrii și am învățat că satisfacția clienților e prima și cea mai importantă carte de vizită.

Acum știm că în afară de echipamente, cunoștințe și experiență, punctul nostru forte este calitatea serviciilor pe care le oferim clienților. De la idee și până la produsul finit, 100 de specialiști acceptă provocările de zi cu zi și caută cele mai bune soluții pentru ca produsele tipărite de noi să-și atingă scopul pentru care au fost create.

Gama de produse pe care o putem realiza este foarte variată, de la cărţi de vizită , foi cu

antet, afise, mape,cataloage si pliante, până la formulare tipizate în modul continuu şi carnete.

Tipografia Dacris ofera servicii integrate de tipar, începând de la crearea de design, DTP, PrePress, tiparire, finisare, până la asigurarea transportului.

Suntem un partener de încredere, ne preocupam în permanenţă de îmbunătăţirea proceselor desfăşurate, de utilizarea cu mai multă eficienţă a resurselor alocate. Deţinem în acest scop certificări ale sistemului de management al calităţii SR EN ISO 9001:2001, sistemului de management mediului ISO 14001:2004, sistemului de management al securităţii şi sănătăţii OHSAS 18001. Eforturile depuse de compania Dacris au fost recunoscute şi de Camera de Comerţ Industrie şi Navigaţie Constanţa, care a acordat timp de mai multi ani consecutiv companiei Dacris Prod primul loc în topul companiilor mici si mijlocii care îsi desfăşoară activitatea în domeniul producţiei tipografice.

Ne dorim să fim aproape de clienţii noştrii, şi în acest scop am deschis reprezentanţe în Bucureşti, Braşov,Ploieşti, Craiova şi centre pentru tipar digital în Constanţa şi Bucureşti.

Livrăm cu promptitudine produsele noastre pe plan naţional, prin toate canalele de distribuţie: vânzări prin agenţi comerciali, vânzări în lanţul de magazine cash and carry şi hipermarketuri, vânzare directă prin magazinele deschise în Constanţa şi Bucureşti, şi de asemenea, prin comerţ electronic.

Toate acestea au dus la o crestere constanta a numarului de clienti. In prezent colaboram cu peste 5,000 clienti, atat companii locale cat si regionale sau multinationale, si ne mandrim cu parteneriatele durabile pe care le-am dezvoltat cu acestia.