GRUP TRANSILVAE S.R.L.

Email: remusf@transilvae.ro

Website: www.transilvae.ro

Grup Transilvae – Scurtă prezentare

Grup Transilvae operează în Romania ca furnizori de echipamente și soluții pentru industria grafică și de tipar din 1991.

Compania este distribuitorul în România al preselor digitale MGI (Franța), echipamente de tipar pentru hârtie, plastic și plicuri, cu avantajul de a putea imprima în mod unic direct pe material plastic. Presele digitale MGI sunt recunoscute la nivel mondial pentru tehnologia inovatoare, productivitatea sporită și fiabilitate.

Grup Transilvae importă o gamă foarte largă de echipamente dedicate imprimărilor de format mare, outdoor și indoor, fiind partener Hewlett-Packard pentru tot portofoliul de imprimare HP de format lat și super-lat (de la 1m la 5m lățime, inclusiv echipamente flatbed și imprimantele ce au la bază tehnologia HP Latex). Echipa Grup Transilvae a fost întotdeauna preocupată de calitatea imprimării, câștigând pe parcursul anilor o experiență valoroasă și o reputație în managementul de culoare.

Împreună cu Color Service Transilvae, partener Fogra, Ugra și X-Rite/Pantone, Grup Transilvae oferă soluții și servicii de cea mai înaltă calitate în color management și control de calitate, totodată asigurând sisteme și consumabile de acest tip pentru mai mult de 90% din piață.

Portofoliul Grup Transilvae include de asemenea mesele de tăiere, frezare și biguire Esko Kongsberg, software RIP EFI și Caldera, media Tecco (role și coli), monitoare Quato, incinte de iluminare Just Normlicht, soluții de trimming de la Fotoba și multe alte branduri de renume (Adobe, Alwan, Apple, Corel, etc.) ce permit construirea unor soluții complete, adaptate specificului fiecărui client. Pe langa cele de mai sus, Grup Transilvae oferă cerneală de cea mai bună calitate, HP și Sun Chemical, precum și sisteme bulk, împreuna cu servicii de color management pentru echipamentele existente.

Pentru detalii complete vizitați www.transilvae.ro