GRAFICA ȘI TIPAR S.R.L

Fax: 031-4058200 ; 031-4058100

Email: dragos@grafica-tipar.ro

Website: www.grafica-tipar.ro

Grafica si Tipar produce materiale de promovare, marketing si comunicare, axate in jurul unei companii sau ale unui produs. Fiind o casa de creatie si productie tipografica, asiguram in acelasi loc serviciile grafice si productia tipografica sau publicitara.

Pentru ca nevoile de comunicare actuale s-au diversificat, oferim mai mult decat un print. Concepem si livram produse de la cele mai simple, la cele mai complexe, de la o mapa de prezentare pana la un stand expozitional. Cea mai valoroasa resursa a noastra fiind creativitatea, inovatia si continua preocupare pentru diferentierea clientilor nostri.

Putem tipari 100% ecologic, atat offset cat si digital. Personalizam produse prin tipar offset, serigrafie, tampografie, gravura, autocolant.

Oferim expertiza noastra clientilor privati, companii medii si mijlocii din domeniile asigurari, finante-banci, sanatate, farma, retail-fmcg, automotive, resurse umane.

Pentru mai multe detalii vizitati www.grafica-tipar.ro