TIPOGRAFIA ARTA S.R.L.

Email: tipoarta@yahoo.com

Website: www.tipoarta.ro

S.C. Tipografia Arta S.R.L. - Tiparul la rang de artă

Suntem o firmă cu capital integral privat , românesc, înființată în anul 2003.

Anul 2006 a fost anul în care capitalul social a fost integral preluat de familia Câmpean. In acest fel, se va asigura, la un moment dat, continuarea tradiției de tipografi de la cel mai experimentat din familie - 57 ani, la cel mai tănăr membru care are 3 ani : de la tată, la fiu și mai departe la nepoți.

Unul din obiectivele noastre este de a completa în mod fericit atuurile unei afaceri de familie (dedicatie, know-how, coeziune, colectiv unit, flexibilitate, continuitate și adaptabilitate) cu cerințele atingerii unui înalt grad de profesionalism pretins de domeniul nostru de activitate foarte concurențial.
Am crescut de la un număr de 5 angajați inițial la peste 20 de angajați.
Cifra de afaceri a crescut în mod constant, atingându-se în anul 2008 cifra de 500.000 Euro.
Am majorat capitalul social până la suma de 162.800 lei și am reinvestit toate rezultatele obținute în toți acești ani.

Scopul nostru este de a stabili etalonul pe piața românească a tipografiilor de mărime medie, atât în ce privește calitatea cît și a relațiilor umane - cu clienții și angajații proprii.
Suntem pe drumul cel bun !
Produse

Tipărire format maxim 52 x 74 cm: afișe, etichete, fluturași, reviste, cataloage, broșuri, pliante, mape, agende, calendare, displayuri, hangere, shelf talkere, cărți de artă și fotografie, materiale autocolante, coli cu antet, cărți de vizită, rapoarte anuale, etc .
Servicii

TIPAR DE ARTA‚ offset, până la format 52x74 cm. Lăcuire cu lac offset si lac selectiv integral.

Ca și suport, tipărim pe hârtie offset, hârtie pentru etichete, cartoane pana la 350 gr, hârtie autocolanta, hârtie autocopiativa, hârtie calc, hârtie și cartoane speciale, LWC.
FINISA‚RI : înfoliere la cald cu utilaj performant, tăiere, biguire, brosare, capsare, cașerare, spiralare, ștanțare, perforare, găurire, ambalare.

FINISA‚RI SPECIALE : executăm ștanțare cu ștanță tun și poleim (HOT FOIL) pe utilaj complet automat cu folie aurie, argintie și colorată.

NOU !

EXECUTARE PLACI TIPOGRAFICE CTP TERMAL CU TEHNOLOGIE DE ULTIMA GENERATIE - KODAK -