REMCO S.R.L.

Fax: 0268-218.863

Email: remco@remco.ro , remcoprint@yahoo.com

Website: www.remco.ro

Tipografia s-a infiintat in anul 1993 si s-a modernizat continuu. Ca tehnologii de tipar utilizam : tipar digital alb-negru (RISO), tipar digital color MINOLTA CF 3102 si Bizhub C450, tipar offset , tipar inkjet de mari dimensiuni, tipar serigrafic si tampografic, transfer termic pe materiale textile.

Avem plăcerea să vă oferim un spectru larg de produse tipărite alb/negru sau color:
-    etichete simple și autocolante
-    pliante - prospecte   - calendare   - cataloage   - mape de prezentare- afișe publicitare
-    executăm pungi pentru sandwich-uri ,albe sau tipărite, din hârtie înobilată cu polietilenă ( atestată alimentar )
-    invitații pentru nuntă - foi cu antet   - formulare tipizate administrative sau financiar-contabile
-    cărți de vizită
-    broșuri
-    legitimații
-    ecusoane
-    legătorie clasică, cu spirală de plastic sau metalică, plastifiere..

REMCO oferă deasemeni o mare diversitate de tipuri, forme și mărimi de ștampile. Acestea sunt destinate firmelor și persoanelor fizice, pentru folosință ocazională sau intensivă. Pot fi cu una sau două culori, cu text și grafică, pe suport de lemn ( clasice ) sau autotușante.

Executăm de asemenea datiere și numărătoare.

Avem în permanență în stoc tușiere de schimb, precum și tușuri normale sau pentru destinații speciale ( carne, brânză, ouă, metal, plastic, etc. ).

Cu ajutorul tehnologiei de imprimare  serigrafica si tampografica, personalizăm, pe suprafețe plane sau rotunde :

-    obiecte de reclama si protocol: pixuri, brichete, brelocuri, scrumiere, ecusoane, CD-uri, agende, calendare , tricouri, sepci, cani etc.

Fiind certificați ISO 9001 din anul 2005, elementele sistematice ale managementului calității la REMCO se regăsesc în norme interne de calitate si proceduri de fabricatie stricte. Atenția noastră deosebită se îndreaptă spre calificarea permanentă a personalului, îmbunătățirea structurilor producției și modernizarea tehnologiei.