GUTENBERG S.A.

Fax: 0257-233545,254339

Email: gutenberg.ar@rdslink.ro

Website: www.gutenberg.go.ro

Tipografia S.C. "Gutenberg" S.A. ARAD, s-a constituit în anul 1948 în urma fuziunii celor două tipografii mai importante din aceea vreme, respectiv tipografia "Gutenberg" cu sediul pe B-dul Republicii în clădirea sucursalei din Arad a Băncii Naţionale, şi tipografia "Aurora" situată pe B-dul. Armata Poporului.

În anul 1976 tipografia se mută pe Calea Victoriei la nr. 41-43, într-o nouă clădire, unde funcţionează şi în prezent.

Obiectul principal de activitate este executarea de lucrări tipografice, dintre care enumerăm: imprimate cu regim special, imprimate comune, pliante, etichete, ziare, ambalaje, cărţi, bilete şi abonamente de călătorie pentru mai multe municipii şi oraşe din ţară.

Clienţi importanţi: RAT Timişoara, RATUC Cluj-Napoca, RAT Craiova, OTL Oradea, CTP Arad, BRAICAR Brăila, Asociatia CNCD - GIREXIM - PUBLITRANS Piteşti, Primăria Timişoara, Universitatea “Vasile Goldiş” Arad, Universitatea “Aurel Vlaicu” Arad, International Railway Systems din Bucureşti, etc.

Tipografia S.C. GUTENBERG S.A. Arad, are implementat sistemul de management al calităţii SR EN ISO 9001/2001 şi are marcă înregistrată la OSIM Bucureşti.

Alături de tipografie funcţionează şi Editura GUTENBERG UNIVERS, acreditată de C.N.C.S.I.S. Bucureşti.