ANUNȚ ACHIZIȚIE DIRECTĂ SERVICII DE EXPERTIZĂ CONTABILĂ

Data publicării: 20.02.2015

Data expirării: 05.03.2015, ora 14.

Localitate: Cluj-Napoca

Tip contract: Furnizare servicii

Durata: 8 luni de la data semnării contractului dar nu mai târziu de 29.10.2015.

Valoarea estimată totală a achiziţiei: 40.645,16 lei fără TVA.

DESCRIERE

Servicii de expertiză contabilă, în cadrul proiectului „Calificarea ta - un viitor mai sigur!”.

1. Sursa de finanţare a proiectului: Programul Operaţional Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 –2013, Axa prioritară 2, Domeniul major de intervenţie 2.3 Contract de finanţare: POSDRU/164/2.3/S/137770.

2. Achizitor: Asociaţia Tipografilor “Transilvania” iniţiază, în calitate de beneficiar, achiziţia de servicii de expertiză contabilă, pentru proiectul mai sus menţionat.

CPV: 713190000-7 (79211000-6) – Servicii de expertiză contabilă.

3. Valoarea estimată totală: 40.645,16 lei fără TVA.

4. Criteriul de atribuire: preţul cel mai scăzut.

5. Procedura de atribuire: achiziţie directă, conform Ordinului nr. 1120/15.10.2013 al ministrului fondurilor europene.

6. Termen de furnizare servicii: maxim 1 zile de la data semnării contractului.

7. Termen de plată: 30 de zile de la primirea facturii în original  sau prin intermediul instituției cererii de plată.

8. Oferta va fi exprimată în lei și va fi întocmită conform documentației de atribuire, pe care o puteți obține de la sediul achizitorului, Cluj-Napoca, Str. București nr. 16, et. 1 sau transmisă prin e-mail.

9. Data şi ora limită de transmitere a ofertelor: 05.03.2015, ora 14.

10. Adresa la care se transmit ofertele: prin poșta sau personal la adresa : Str. București nr, 16, et.1, Cluj-Napoca, jud Cluj, persoană de contact: Doru Martis.

11. Pentru informaţii suplimentare vă rugăm să ne contactaţi la:Telefon: 0744.523733.

E-mail: dorumartis@yahoo.com.

Asociația Tipografilor “Transilvania”, în calitate de Beneficiar, implementează proiectul cu titlul “Calificarea ta – un viitor mai sigur!”, contract POSDRU/164/2.3/S/137770, cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, Axa prioritară 2.3 – Acces şi participare la formare profesională continuă. Proiectul se derulează pe o perioadă de 18 luni, este multiregional (Centru, Nord-Vest, Vest, Bucureşti-Ilfov, Nord-Est, Sud-Vest Oltenia), şi va fi implementat în parteneriat împreună cu alți 4 (patru) parteneri. Valoarea totală eligibilă a proiectului este de 11.575.022,49 lei.