Interpack 2011 - participare romaneasca

In perioada 12-18 mai 2011, mai multe dintre firmele membre ale Asociatiei Tipografilor "Transilvania" au participat la cea mai mare manifestare din domeniul ambalajelor: Interpack 2011. Desfasurata in centrul expozitional din Düsseldorf, manifestarea a reunit aproximativ 2700 de expozanti din peste 60 de tari.

DISZ TIPO S.R.L. si-a inceput activitatea in anul 1992 ca Tipografie si Editura, dezvoltand ulterior sectia de ambalaje din carton. Pa langa calitatea remarcabila si conceptia grafica inedita a produselor sale, dintre care putem enumera: cutii din carton solid sau ondulat cu tipar flexo sau cutii caserate cu tipar offset, display-uri publicitare precum si variate produse tipografice, DISZ TIPO S.R.L. ofera partenerilor sai si un pachet complet de servicii, cuprinzand consultanta si proiectare in domeniul ambalajelor si produselor tipografice, precum si o deservire rapida si flexibila! Din grija pentru mediul inconjurator, calitatea produselor si grija pentru securitatea si sanatatea oamenilor, am implementat si certificat Sistemul de Management al Calitatii conform SR EN ISO 9001:2008, Sistemul de Management al Mediului conform SR EN ISO 14001:2005 respectiv Sistemul de Management al Sanatatii si Securitatii Ocupationale conform SR OHSAS 18001:2004 !

SUFITECH S.R.L., partener Eltete TPM in Romania, desi este o companie tanara infiintata in anul 2001, este un producator recunoscut pe piata interna si internationala, de ambalaje din carton 100% reciclabile si este un furnizor de solutii moderne de ambalare. Dintre produsele noastre putem aminti coltarele si paletii din carton, precum si ambalajele tip rama (Framepack)! Intrucat suntem preocupati atat de calitatea produselor noastre cat si de mediul inconjurator, am implementat si certificat Sistemul de Management al Calitatii conform SR EN ISO 9001:2008 respectiv Sistemul de Management al Mediului conform SR EN ISO 14001:2005!