Vreti sa fiti informat? Nimic mai simplu: abonati-va la newsletterul nostru!
 
 
 
 
aboneaza-te


Prima intalnire anuala a A.T.T., 29-30 aprilie 2010, Cluj-Napoca


Ne aflam la Cluj-Napoca, cu ocazia zilelor Nis Electronics - Konica Minolta Romania, unde este prezenta si A.T.T. prin Dl. Alexandru GALOS si D-na Mirela Marica.

Va rog in cateva cuvinte sa ne prezentati parerea dvs. in legatura cu schimbarea totala intre ultima intalnire A.T.T. dedicata Forumului Tipografic Balcanic, la care am avut doar prezentari de echipamente offset clasice si acum, dintr-o data avem o schimbare radicala de orientare catre echipamente de tipar digital offset si echipamente de legatorie.

Probabil industria tipografica incearca sa-si gaseasca o noua albie, vremea tirajelor care corespund tiparului offset, cel putin pentru anumite tipuri de lucrari, a disparut. Este evident ca tiparul digital reuses-te sa transfere, datorita calitatii si eficientei, o parte din tirajele offset.

Avem, cu ocazia acestei prezentari de echipamente digitale, de-a face cu interesul unor agentii care vizeaza in special tirajele mici, dedicate evenimentelor speciale, targurilor si expozitiilor?

Asociatia Tipografilor “Transilvania” nu analizeaza atitudinea sau trendurile agentiilor.

Dintre cei care au primit invitatii pentru a participa la acest eveniment au fost preponderent cei din sfera agentiilor?

Nu. Suntem la un eveniment combinat: aniversarea a 20 de ani de existenta Nis Elecronics, care este specializat in echipamente post-procesare. Iar acum avem si o premiera pentru Nis Electronics, este o companie care a intrat in domeniul printului digital.

Cum a fost primita si sprijinita de A.T.T. aceasta initiativa a firmei Nis Electronics de a cupla aniversarea de 20 de ani cu o zi dedicata echipamentelor de legatorie si print digital?

Asociatia nu se implica in luarea unor decizii a membrilor sai. Decizia managerilor, membrii ai Asociatiei, este bazata pe informatiile pe care le primesc de la Asociatie sau din diverse surse. Acest lucru il face fiecare in mod independent, Asociatia avand doar un rol consultativ.

Practic hotararea de a organiza evenimentul Nis Electronics - Konica Minolta Romania a fost a D-lui Nistor Gheorghe si a conducerii Konica Minolta Romania. Asociatia doar l-a sprijinit in promovarea ulterioara a evenimentului?

Nu. Dl. Nistor Gheorghe a dorit, daca se poate, ca evenimentul sau “aniversarea a 20 de ani” sa fie ca o manifestare legata de Asociatia Tipografilor, deoarece Dl. Nistor Gheorghe este initiatorul A.T.T., chiar inainte de a fi membru fondator.
Dl. Nistor Gheorghe impreuna cu Dl. Albert Andras au fost initiatorii acestei Asociatii. Intr-un spirit foarte aventurier au schitat ce inseamna o asociatie de tipografi.

 
Prima intalnire anuala a A.T.T. - 29-30 aprilie 2010, Cluj Napoxa

Interviu cu dna.Mirela Marica - Director Executiv ATT
D-na Mirela Marica spuneti-ne doua cuvinte despre cele doua zile ale evenimentului de la Cluj-Napoca.

In noiembrie, la ultima intalnire din anul trecut a Asociatiei Tipografilor “Transilvania”, conform obisnuintei, am intrebat cine doreste sa fie gazda urmatoarei intalniri A.T.T., deoarece noi avem doua intalniri anuale.

Atunci, colegul nostru, Dl. Nistor Gheorghe s-a anuntat, stiind ca in 29 aprilie 2010 firma Nis Electronics implineste 20 de ani de existenta pe piata, sa fie gazda a intalnirii A.T.T. si sa sarbatorim impreuna cei 20 de ani.

Dupa ce si-a organizat impreuna cu partenerul Konica Minolta Romania detaliile privind desfasurarea evenimentului “Incearca-le si convinge-te!” pentru data de 29 aprilie 2010 si 30 aprilie 2010 dimineata , dupa-amiaza zilei de 30 aprilie 2010 a ales sa o dedice pentru a sarbatorii impreuna cu membrii A.T.T.

Maine (1 mai 2010) urmeaza sa se desfasoare adunarea generala a A.T.T., prima din acest an. In primul rand doresc sa observati si sa savuram impreuna spiritul camaraderesc. Acest lucru  este foarte important intr-o zi aniversara.

 

Sursa: Lumea TiparuluiMembri Fondatori


Membri Asociati


Prima PaginăDespre NoiATT in presaEvenimentePrezentariInPEQ print forumContact
© Copyright 2014 Asociatia Tipografilor Transilvania. Toate drepturile rezervate.